Helsingin seudun kauppakamari +358 9228 601
Tarinamme
ChamberLink on yhteistyömahdollisuuksien foorumi. Siksi on luonnollista, että se syntyi itsekin startupin ja vakiintuneen toimijan yhteistyöstä.
Tapio Peltosen perustama startup, EEX lisää dynaamista yhteistyötä erikokoisten toimijoiden välillä. Helsingin seudun kauppakamari yhdistää ja kehittää Suomen parhaita yrityksiä – sekä pieniä, keskisuuria, että isoja.

Perfect match!

Kauppakamari ja EEX aloittivat yhteistyön 2015. Yhdessä kumppaneiden kanssa ne keräsivät yhteen isojen yritysten ja startupien välisestä yhteistyöstä kiinnostuneet Startup Spirit-tapahtumiin. Tapahtumiin osallistuneet vakiintuneiden yritysten johtajat ja yrittäjät toivoivat lisää konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia. Syntyi ChamberLink.
Miksi nyt?

“Koska yritysten kilpailukykyä on alati kehitettävä etsimällä uusia ratkaisuja ja linkkejä” sanoo EEX:n perustaja, konseptin kehittäjä Tapio Peltonen.
“Kyllä. Ja startup-yhteistyö on helppo uudistamisen työkalu. Pienemmiltä vakiintuneilta yrityksiltä puuttuu prosesseja, joilla arvioida uusia ajatuksia. Startupeista on hyötyä oman liiketoimintamallin pitämisessä kilpailukykyisenä.” Marko Silen, Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalveluiden johtaja kertoo.
“Startup-yhteistyö on parhaimmillaan erittäin katalyyttista. Se ravistelee organisaation kykyä uudistua hyvin laajasti.” lisää Peltonen.
“Nämä kaksi tahoa kohtaavat usein monia perustavanlaatuisia ongelmia heti yhteistyön alussa: Mikä on sopiva aikataulu, mikä on sopimusteknisesti järkevää”, Silen kertoo.

Millä mielellä?

“Suomi on pieni maa, tarvitsemme enemmän yhteistyötä, oikea suunta on otettu.” Peltonen linjaa.
“Loistavalla. Kauppakamarin jäsenyritykset ovat kaivanneet kauan tämän kaltaista konkreettista tukea yhteistyöhön” Silen jatkaa.
Kutsumme Suomen potentiaalisimmat startupit ja rohkeimmat vakiintuneet yritykset ChamberLinkiin kokeilemaan, yllättymään ja onnistumaan yhteistyössä!
Tiimi
Reetta Koivuniemi
reetta.koivuniemi(at)eexglobal.com
Tapio Peltonen
tapio.peltonen(at)eexglobal.com
Elisa Kitunen
elisa.kitunen(at)eexglobal.com
Marko Silén 
marko.silen(at)chamber.fi
Advisory Board
Markus Oksanen
DLA Piper
Christina Forsgård
Netprofile
Maria Mroue
Suomen messut
Antti Korsisaari
Korsisaari
Tero Hottinen
Cargotec
Ilkka Lakaniemi
Combient
Yhteistyössä
  • Text Hover
  • Text Hover