Helsingin seudun kauppakamari +358 9228 601
Kenelle?
Kumppaneiden valmis kehitystyö ja resurssit säästävät omia t&k-resursseja ja nopeuttavat liikkeellelähtöä. Parhaat partnerit avaavat ovia uusiin asiakkuuksiin tai tuovat uusia ratkaisuja omille vanhoille asiakkaille.
Vakiintunut yritys
Mitä ChamberLink tarjoaa vakiintuneelle yritykselle?

Helpon ja vaivattoman tavan ottaa ensiaskelia startup-yhteistyössä, tutustua startupeihin, jotka tarjoavat ratkaisuja juuri sinun alallasi.

Miten startup-yhteistyön voi tukea yritykseni kasvua?

Startup voi vauhdittaa vakiintununeen yrityksen toimintaa kymmenin erilaisia tavoin. Se voi esimerkiksi synnyttää yrityksessä uutta ajattelua, auttaa disruptiolta suojaantumisessa tai tarjota strategisia ratkaisuja, kun alan arvoketjut muuttuvat. Startupien avulla yrityksellä on asiakkaille uutta kerrottavaa ja tarjottavaa.

Mitä pitää ottaa huomioon?

Pieni startup ei ole alihankkija. Sen takia on oleellista päästä keskusteluun siitä, kuinka vallataan maailma yhdessä. Keskustelun tulisi johtaa molempia hyödyttävän eteenpäinkatsova liiketoimintatavoitteen rakentamiseen.

Mieti näitä ennen potentiaalisten startupien tapaamista

Mieti näitä ennen potentiaalisten startupien tapaamista Mikä pakottaa yrityksesi muuttumaan tällä hetkellä? Mikä on yrityksesi kasvustrategia, missä on yrityksen kasvun mahdollisuudet? Mitä olet valmis panostamaan uusiin asioihin? Mikä on yrityksesi kehityspanostus (T&K) tällä hetkellä? Voiko siitä saada enemmän irti ulkoisten kumppaneiden kautta?

Mistä keskustella startupin kanssa?

Pitää yrittää ymmärtää, mitä toinen tekee (mitä tehdään ja kenelle). Sen lisäksi on tärkeää saada selville potentiaalisen kumppanin tavoite ja sitä kautta kunnianhimon taso. Jo tämä keskustelu implikoi yhteensopivuutta teidän tavoitteiden välillä.

Kenelle yrityksessä startup-yhteistyön tulisi kuulua?

Niille, joiden vastuulla on tulevaisuuden kestävyys. Ne, joilla on näkemys firman kehityksestä ja kasvun potentiaalista.

Startup
Mitä ChamberLink tarjoaa startupille?

Paikan, jossa pääset käsiksi yhteistyöhaluisiin vakiintuneihin yrityksiin helposti. Yritykset kaipaavat juuri sinun ratkaisuja. PK-yrityksiä voi olla vaikea tavoittaa..

Millaista yhteistyö on pienen tai keskisuuren toimijan kanssa?

Nopeampia pilotointimahdollisuuksia, kevyempää organisaatiorakennetta, asiakkaat kiinnostaa

Missä vaiheessa startupin on oltava?

Eniten startup saa irti tapaamisista kun(1) Etsitään toimijaa, jonka kanssa voi testata ideaa (proof of concept)(2) Tarvitaan apua tuotteen tai palvelun viimeistelyssä(3) Ollaan valmiita pilotoimaan tuotetta tai palvelua käytännössä

Mieti näitä ennen potentiaalisten kumppanin tapaamista

Mitkä ovat kasvun alueet? Mitä kumppani voi tehdä kasvun eteen?Minkälaista yhteistyökumppania ollaan hakemassa?Millainen partneri voisi auttaa yritystä parhaiten eteenpäin?

Mitä kertoa vakiintuneelle yritykselle?

Kaksi tärkeintä asiaa: mitä teet ja kenelle sekä mitkä ovat tavoitteesi.

Mitä pitää kysyä vakiintuneelta yritykseltä?

Oleellisinta on yrittää ymmärtää, mitä toinen tekee (mitä tehdään ja kenelle). Sen lisäksi on tärkeää saada selville potentiaalisen kumppanin tavoite ja sitä kautta kunnianhimon taso. Jo tämä keskustelu implikoi yhteensopivuutta teidän tavoitteiden välillä.

Ilmoittaudu seuraavaan tapahtumaan
tai tilaa uutiset
  • Text Hover
Avaimet startup-yhteistyöhön ja kasvuun 24.9.2019
Tilaa ChamberLink-uutiset
Yhteistyössä
  • Text Hover
  • Text Hover