Helsingin seudun kauppakamari +358 9228 601
  • Text Hover
Menesty kaupan murroksessa 30.11.2018 tapahtuman osallistujat
Tracy AI oy 
Tracy AI on tekoäly pohjainen myyntisparraaja .

Emergence Oy (https://www.taival.global/ )
Taival-paikannuspalvelu. Emergencen Taival paikannuslaite on maailman ainoa täysin huoltovapaa paikannuslaite. Laitteemme akku kestää 10v.

Innovation House Finland (www.ihf.fi)
Tarjoaa yhteisöä muille startupeille.

Steps Helsinki Oy (https://stepshelsinki.fi)
Oletko pohtinut, miten asiakaskokemustanne, digitaalisia palveluitanne sekä digitaalista markkinointianne voisi kehittää edelleen? Steps Helsinki Oy:n dynaaminen tiimi tarjoaa ripeää, ketterää, luovaa, monipuolista ja asiantuntevaa apua ja tukea asiakaslähtöisyyden kehittämiseen sekä lyhyen ja pitkän tähtäimen strategisten tavoitteiden saavuttamiseen palvelumuotoilun kentältä tutuin metodein ja vahvalla visuaalisen muotoilun otteella.

Korjuu.com Oy (http://korjuu.com)
Alustaa Internettiin joka parantaa erityisetsi maataloustuotteiden kuten ruoan ja erilaisten palveluiden menekkiä, samalle vähentäen hävikkiä, läpivalaisten tuotantoprosessin kuluttajalle.

Fuusio Labs (www.fuusiolabs.com)
Lisättyyn todellisuuteen sekä 3D grafiikkaan liittyvät ohjelmistot ja ratkaisut.

Top Data Science Oy (https://topdatascience.com/)
Analytiikka, Koneoppimis- ja AI kehitystä. Autamme asiakkaitamme testaamaan ja hyödyntämään tekoälyä ja kehittämään AI teknologioita ja data-malleja uusien digipalveluiden ja tehokkaampien toimintojen mahdollistamiseksi.

Whitepoint (www.go-ideal.com)
Tekee koneoppivaa automaattista optimointityökalua markkinoinnin monikanavaohjaukseen.

ReceiptHero Ltd (www.getreceipthero.com)
"Welcome to the era of digital receipts. Forget paper receipts - ReceiptHero delivers receipts automatically from merchants to your banking and accounting apps. We link all receipts to your payment card. "

Formlek Oy (www.mainosavain.fi)
"MainosAvain-formaatti on laaja yhteismarkkinointiratkaisu.
Tuodaan se , mitä K-kauppiaat tekivät jo 1930-40 vuosina, ja vähän enemmän nykyteknologiaan. 
Ratkaisu perustuu tunnettuihin ja toimiviin ratkaisuihin, joita käytetään innovatiivisesti:
1. Yhteinen sisältömarkkinointi eli Poiminravirta™ (kokeiluversio innosilta.fi)
2. Hakupalvelu perinteiset hakukoneet (Google,...) + MainosAvain.formaatin oma rakennehakukone, mahdollistaa erilaiset hakutulosnäkymät ja tekoälyn hyödyntämisen
( http://www.innosilta.fi/hakupalvelu/Haku/)
3. Tavaramerkit ja yhteisömerkit, jotka ovat 'pyhitetty' hakukonekäyttöön eli virtuaaliset ryhmät
4. Tietolähteiden hallinta, käyttäjä muuttaa tiedon vain omille kotisivuille tai muuhun sovittuun tietolähteeseen. Vrt. esimerkiksi nykyiset hakemistopalvelut, joihin kaikkiin pitää itse päivittää tieto.
5. Esitysratkaisut (myymä-, asiakaskäynti-, etäesitykset) Vertailumahdollisuus ja kielituki, kun ei puhuta omalla äidinkielellä ovat eniten mainittujen etujen joukossa.
6. Myyntistudio , joka on vainu-tyyppinen -palvelu Pk-yrityksille. Tee aina hukan parempi myyntitapahtuma.
Plus muita, joita ei suojausasioiden vuoksi ole tässä mainittu. "

eHaven Oy (spot-a-shop.fi)
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/helsinkilaisyritys-avustaa-verkkoshoppaajia-halvin-hinta-on-parasta-palvelua/b9cac305-72e6-3bd8-aab8-ed7e5ed5fdc6

Fiksari (www.fiksari.fi)
Tarjoamme digitukea kotiin erityisesti eläkeikäisille.

Bitwards Oy (www.bitwards.fi)
"Bitwards tuottaa digitaalisia pääsynhallintaratkaisuja sekä yhteiskäyttöalustaa, jonka kautta eri palveluntuottajat voivat asiakkailleen jakaa pääsy- ja käyttöoikeuksia erilaisiin tiloihin tai laitteisiin loppukäyttäjille hyödyntäen käyttäjien matkapuhelimia. "

Cuppla Technology Oy (http://cuppla.co/)
Autamme kouluja, kuntia, SOTE-toimijoita, organisaatioita digitalisoitumaan helposti ja turvallisesti Cuppla laitehallinnan ja digitaalisen sisällön jakeluratkaisun tukemana. Autamme asiakasta tekemään muutoksen kevyesti (yleensä etänä) eli emme vain myy teknologiaa vaan huolehdimme, että asiakas todella saa muutoksen lähtemään käyntiin ja olemme hänen tukenaan koko ajan.

Honkio (honkio.com)
Honkio on vakiintunut ohjelmistotalo, joka on erikoistunut erillaisiin itsepalvelumobiiliratkaisuihin. Taustamme on maksamisen ja petoksentorjunnan teknologian kehittämisessä ja pystymme tuomaan markkinoille innovatiivisia ja usean maksutavan sisältäviä ratkaisuja.

Impaktia Oy (www.impaktia.com )
Impaktia mahdollistaa kuluttajan ottamisen "Reiluun kauppaan" digitaalisesti mukaan vähittäiskaupassa nostamatta kategorisesti tuotteiden hintoja. Kuluttaja voi kohdistaa hyvää lähellä oleville tuottajilleen brändin valitsemassa digitaalisessa kanavassa.

Yonoton Oy (www.yonoton.com )
"Yonoton Oy on uudenlaisia palvelukokemuksia tarjoava teknologia-alan yritys, joka tekee maailman luokan digitaalisia kuluttajakokemusta parantavia palveluita usealla eri sektorilla. Yrityksen digitaalisia palveluita käytetään vuosittain reilussa 1500:ssa eri tapahtumapaikassa ravintoloista ja yökerhoista, kivijalkaliikkeisiin, festivaaleihin, stadioneihin ja kulttuuritapahtumiin. Yonoton tarjoaa heti käyttöön otettavaa (white label) digipalvelua yrityksen brändillä. " 

Innoduel (www.innoduel.fi)
Autamme yrityksiä kehittämään työntekijäkokemusta tai asiakaskokemusta digitaalisen yhteiskehittämisen ja siihen liittyvän tuotteistetun viestintäprosessin avulla.

PrivacyAnt Oy (www.privacyant.com)
"PrivacyAnt on tietosuojan hallintaa varten rakennettu työkalu, jonka avulla organisaatiot pystyvät itsenäisesti kartoittamaan nykytilanteen, hallitsemaan tietosuojaan liittyviä riskejä ja pitämään yllä kattavaa dokumentaatiota osoitusvelvollisuutta varten. PrivacyAnt Softwaren avulla kartoitat toimintasi siten, että koko organisaation toiminnasta ja henkilötietojen käystöstä tulee läpinäkyvää. Kaikesta eri osastojen tuottamasta dokumentaatiosta kertyy lopulta kokonaiskuva mm. riskeistä, henkilötiedoista sekä käsittelyyn käytettävistä resursseista.

Pitkän ajan visionamme on rakentaa ekosysteemi ja yhteisö tietosuojan, tietoturvan ja muiden vaatimusten halintaan. Ekosysteemin sisältökirjastosta on mahdollisuus ladata kontorolleja, valmiita auditteja olemassaolevista palveluista ja kumppaneista, tietovirtakaavioita, dokumentaatiota ja paljon muuta. Tämä kaikki säästää aikaa ja parantaa laatua."

Pickdelso Oy (www.pickdelso.com )
Pickdelso kehittää "tilaa- ja nouda"-palveluiden (engl. click & collect) logistiikka. Kehittäminen koskee erityisesti pakettiautomaatteja, joista asiakkaat voivat noutaa nettiostoksensa. Nettiostos voi olla esimerkiksi elektroniikkalaite-, vaate-, kirja- tai päivittäistavaraostos.

Perfektio Oy (www.perfektio.fi)
"Luomme yrityksille ratkaisuja, jotka luovat kokonaan uutta liiketoimintaa tai tuovat perinteiset prosessit digiaikaan. Olemme erikoistuneet innovaatiokilpailuiden kautta tehtyihin pilotteihin ja niistä jatkettaviin hankkeisiin, mutta tarjoamme näitä kokonaisratkaisuja myös omana palvelumuotoilutuotteena tai paketoituna sisäisenä hackathonina: https://getbolt.co/

Kaikki ohjelmistokehittäjämme ovat laajan kokemuksen omaavia digipalveluiden tuotannon ja ohjelmistokonsuntoinnin ammattilaisia, joilla on koulutustausta tietojenkäsittelytieteessä. Täten pystymme vievään ideoidut ratkaisut myös tuotantoon saman tiimin toimesta.

Treamer Oy (www.treamer.com)
"Treamer on työnvälitysalusta, joka yhdistää suorittavan työn tekijät ja heitä etsivät yritykset. 

Olemme kehittäneet henkilöstöpalvelut mullistavan teknologian, jonka avulla työntekijöiden löytäminen ja palkkaaminen on ennennäkemättöman nopeaa ja helppoa. "

Zoined Oy (www.zoined.com )
Vähittäis- ja tukkukaupan sekä kahvila- ravintolaliiketoiminnan analytiikkapalvelua.

Wizense Oy (https://wizense.com)
Wizense Oy on Teollisen Internetin ratkaisuihin erikoistunut ketterä raudan ja softan insinööritoimisto Vantaalta. Toimitamme IOT-ratkaisut aina sensoreista, tiedon analytiikkaan ja raportointiin. Oma Fieldsight-tuotesarjamme kenttä- ja lokaatiotiedon keräämiseksi mahdollistaa IOT-pilottien käynnistyksen muutamassa viikossa edullisesti. Fieldsight sisältää puettavan sensorin, kenttägatewayn, ympäristösensoreita, pilvipalvelun, analytiikan ja mobiilin applikaation kenttätyöntekijälle. Fieldsight Safety vastaa paikannustarpeisiin ja turvallisuuden parantamiseen teollisessa ympäristössä.

Kieku.com (Kieku.com)
"Kieku on puheyhteisö, kuin moderni radio tai puhe-twitter.
Paikka kertaa aitoja tarinoita suoraan omalle yleisölle. "

MOG 

Tulos Helsinki Oy

Digital Discovery (www.digitaldiscovery.io)
Auttaa etsimään uusia liiketoimintakonsepteja sekä auttaa kokeilujen ja pilottien toteuttamisessa ketterällä tavalla.

Suppilog.fi (www.suppilog.fi )
Kehitämme suomalaista tukkukauppaa alustatalouteen omalla SaaS-kaupankäyntialustalla, sovelluskehityksellä ja konsultoinnilla. Kaupankäyntialustamme www.suppilog.fi yhdistää tuhannet myyjät (maahantuojat, valmistajat, tukut) ostajayrityksiin (ravintolat, kaupat, apteekit, keskusliikkeet) yhden alustan ja ekosysteemin välityksellä, missä pilvessä vaihtaa tuotetiedot, kommunikointi, tilaukset, toimitukset, laskutukset,. reklamaatiot, seuranta, raportointi ja tilastot. Heinon Tukulle olemme nyt 2018 luoneet Foodservice&Horeca-tukkukaupan johtavan kaupankäyntialustan, joka pohjautuu Suppilogin kehittämään alustateknologiaan.

ILpepper Oy / AdBeast (Www.adbeast.fi)
AdBeast on mönkijän päälle rakennettu mainispaikka jonka voi ajaa minne tahansa. Äänen yhdistäminen liikkuvaan kuvaan yllättävällä tavalla takaa korkean huomioarvon.

suppilog (suppilog.fi)
"Logistiikkakonsultointi

Airmedia (extra.fi ja airmedia.fi)
"Palvelemme asiakasyrityksiämme niiden nykyisten kommunikaatioon liittyvien hankkeiden toteutuksissa. 
Extra.fi palveluumme voidaan luoda nopeasti ""pöytiä"" joiden kautta voidaan jakaa tietoa ja keskustella. Extraa on käytetty esim. asiakkaiden, projektijohdon ja yrityksen hallituksen pöytien toteutukseen. Palvelua on tarkoitus kehittää kunnianhimoisesti yhdessä asiakasyritysten kanssa.
Meillä on myös 300 verkkotunnusta joille on suunniteltu uudenlaisia liiketoimintakonsepteja, jotka antaisivat vakiintuneille kaupan alan yrityksille mahdollisuuden kasvaa verkon avulla ja jopa laajentua globaalin markkinan suuntaan. "

Superlaiffi Oy (www.superlaiffi.fi)

Superlaiffi

Oy LF-Kemia Ab
HAVI Logistics Oy
Alfmix Oy
EY
Aro Systems Oy
HTH Keittiöforum / Markkinointi Pakkaset Oy
Conaxess Trade Finland
Silmäasema Oy
Airam Electric
HOK-Elanto liiketoiminta oy
MOG
Cargotec Oyj
Kesko Oyj
Neste
S-Ryhmä
Colliers International Finland
VM
Silmäasema
Silmäasema
Driveco Oy
Helsingin seudun kauppakamari / Helsingin Kamari Oy
Vihdin kunta
Kovanen Capital Oy
Oy Semper Ab
Messukeskus
Saalasti